Skip to main content

Behandelingen
in onze praktijk

Uw mond verdient onze aandacht. Tijdens de periodieke controle wordt de gezondheid van uw tanden en tandvlees beoordeeld. Dit bezoek kan gecombineerd worden met een bezoek aan de mondhygiënist. Ten behoeve van de diagnostiek is het mogelijk dat er aanvullend röntgenfoto’s worden gemaakt. Heeft u een uitgebreide tandheelkundige behandeling nodig? De tandartsen van Van den Goorbergh Mondzorg Prinsenbeek hebben veel ervaring in totale gebitsbehandeling.

Periodieke controle

Uw mond verdient onze aandacht. Tijdens de periodieke controle wordt de gezondheid van uw tanden en tandvlees beoordeeld. Dit bezoek kan gecombineerd worden met een bezoek aan de mondhygieniste. Ten behoeve van de diagnostiek is het mogelijk dat er aanvullend rontgenfoto’s worden gemaakt. Heeft u een uitgebreide tandheelkundige behandeling nodig? Tandarts-implantoloog van den Goorbergh heeft veel ervaring in totale gebitsrehabilitatie.

Neem contact op
Van_Den_Goorbergh_nieuwe_patienten

Restauratieve tandheelkunde

Door slijtage van de tanden kan tandweefsel verloren gaan. Bij restauratieve behandelingen wordt het verloren tandweefsel weer hersteld, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw gebit. Kleine gaatjes worden gerepareerd met composiet; bij grotere behandelingen werken we met kronen, inlays en bruggen.

Meer informatie
Van_Den_Goorbergh_implantanten_1

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst. De meeste implantaten zien er uit als een soort schroef en zijn gemaakt van titanium. Dit is een lichaamsvriendelijk materiaal waaraan bot zich gemakkelijk hecht. Deze implantaten worden voorzien van een kroon, brug, plaat-of frameprothese of een overkappingsprothese (klikgebit).

Meer informatie
Van_Den_Goorbergh_mondhygiene_5

Mondhygiëne

Het geheim achter een gezond gebit is een goede mondhygiëne. Optimaal dagelijks onderhoud is essentieel voor het behoud van een stralende en gezonde lach. Ons team van mondhygiënisten reinigt en polijst uw gebit en geeft u instructies hoe u thuis het beste uw gebit kunt onderhouden.

Meer informatie
Van_den_Goorbergh_cosmetische_tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Wie wil er nou geen stralende lach? Bij Tandartspraktijk van den Goorbergh kunnen wij u helpen dit te bereiken met behulp van porseleinen kronen, facings en tanden bleken.

Meer informatie
Van_den_Goorbergh_orthontie

Orthodontie

Beugels worden gebruikt om tanden en kiezen recht te zetten. Met onze Insignia methode wordt vooraf digitaal het eindresultaat bepaald. Optimaal smile design!

Meer informatie
Van_den_Goorbergh_de_onzichtbare_beugel

De onzichtbare beugel

van Insignia Clearguide:
Als een van de weinige tandartspraktijken in Prinsenbeek eo, biedt Tandartspraktijk van den Goorbergh de mogelijkheid op nagenoeg onzichtbare wijze rechtere tanden te krijgen. De clearguide is een doorzichtige beugel, waardoor het niet opvalt dat u een beugel draagt. Door deze innovatie kunt u een mooi en recht gebit krijgen zonder maandenlang met een opvallende beugel rond te lopen.

Meer informatie
Van_den_Goorbergh_vragen_behandelingen

Heeft u vragen over
onze behandelingen?

Neem direct contact op met onze
support en wij helpen u verder.

Neem contact op

Contact

Telefonisch bereikbaar

Maandag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Dinsdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Woensdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Donderdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Vrijdag
8:00 t/m 12:30