Skip to main content

Nieuwe patiënten

Van_Den_Goorbergh_nieuwe-pantienten-werkwijze

Werkwijze

Een eerste afspraak neemt ongeveer 20 minuten in beslag. De kosten zullen ongeveer tussen de 50 – 150 euro bedragen. Buiten de kennismaking met de tandarts wordt er een uitgebreide check-up (controle) gedaan. Het bedrag is afhankelijk van het type foto (bitewings / OPT) en of er tijd is voor een gebitsreiniging. Tevens wordt u verzocht bij het eerste bezoek de volgende documenten mee te nemen: Geldig legitimatie bewijs Verzekeringspas U kunt ons ook per email bereiken. Vermeld naam en telefoonnummer en u wordt binnen 48 uur gebeld voor een afspraak.

Neem contact op

Een eerste afspraak

Na het invullen van een anamnese formulier wordt u bij ons ingeschreven als nieuwe patiënt. Er volgt een inspectie van de mondholte, waarbij de toestand van het gebit uitvoerig wordt bestudeerd. Tevens kijken wij naar de gezondheid van het tandvlees en andere zachte weefsels. Indien wij niet over recente röntgen foto’s beschikken worden die in overleg met de patiënt bij de vorige tandarts opgevraagd en anders worden ze opnieuw gemaakt. Deze zijn noodzakelijk om tussen tanden en kiezen te kunnen kijken naar eventuele gaatjes en tevens krijgen wij een goed beeld van het steunweefsel (botweefsel). Bij pijnklachten kunnen we besluiten een wat meer uitgebreide röntgen status te maken om te zoeken naar ontstekingen van de wortelpunten of verstandskiezen. Tijdens dit bezoek wordt het behandelplan opgesteld en de kostenbegroting besproken. De begroting krijgt u direct uitgeprint mee naar huis.

Aanmelden
Van_Den_Goorbergh_nieuwe_patienten
Van_Den_Goorbergh_bereikbaarheid

Kosten

De kosten van een eerste consult kunnen oplopen tot 50 – 150 euro. Het is dan ook belangrijk dat u bij uw verzekering informeert of u voldoende verzekerd bent voor tandheelkunde.

Contact

Telefonisch bereikbaar

Maandag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Dinsdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Woensdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Donderdag
8:00 t/m 12:30
13:00 t/m 17:00
Vrijdag
8:00 t/m 12:30